Plötsligt händer det!

Bild

Den här bloggen har blivit lite bortglömd… Men ska försöka ändra på det!

Kan ju börja med att berätta att Mic tog ett första pris i Lkl 1 igår, tredje gången gillt 😉
Första tävlingen hade vi en asdålig känsla eller rättare sagt en obefintlig känsla ute på planen och lyckades skrapa ihop 159 p, andra tävlingen gick jag kanske 2 sträckor av linförigheten för att sen bryta. Hennes skendräktighet har ställt till det i huvudet för henne. Har inte velat äta, försökt gräva lyor och väldigt trött i huvudet.
Sen tävlade vi KM i lydnad och då började jag se min galna lilla prick igen! Mycket bättre känsla och vi hamnade 4:a och ska med och tävla DM. Kul!
Sen till tävlingen igår, ofokuserad linförighet, lite halvt ofokuserad programmet igenom men vi lyckades skrapa ihop till blygsamma 161,5 p. Jaja nu slipper vi 1:an iaf och kan träna vidare ordentligt!
Efter tävlingen åkte jag och hundarna vidare till Töreboda BK och hejade på klubbkompisarna som tävlade agility, det är ett så himla härligt gäng!

Annars tränar vi agiliy, Greta har visat att agility det är minsann det roligaste hon gjort! Hon sitter och skriker på sin tur när jag kör Mic och när det väl är hennes tur springer hon ut på planen och bara studsar. Söta Greta! Slalomträningen går riktigt bra! Greta är snäppet bättre än Mic där, Greta är ju mer samlad och tänker istället för att springa allt hon kan och inte tänka alls så som Mic gör 😉
Moa får springa lite tunnlar och leva pensionärsliv, vågar inte köra med henne ifall att hennes has ska börja göra ont igen. Måste tänka på att hon är äldre nu, det märks så tydligt på promenaderna. Usch vill inte att min lilla goa röda ska bli äldre!

Sen har vi haft besök av familjen för att fira min födelsedag, roligt att mormor och Vilgot kom med, dom har inte varit här tidigare! Fick ”skäll” av mormor :” Men Malin såhär får man INTE misshandla blommorna!” ooops 😉 Jag har aldrig haft gröna fingrar, snarare svarta!
Sofie har även varit här för planering av träning/tävling, nu jävlar kör vi! Känns riktigt bra att börja planera lite mer och lägga upp träningarna! Det har ju varit lite dåligt med det!

En tanke på “Plötsligt händer det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s