Privattimme för Lillemor.

20140305-202921.jpg

Idag blev det en tur till Kristinehamn för en privatlektion i lydnad för Lillemor Edström!

Tog upp fotgåendet, och ja där har vi en del att jobba på. Hon överarbetar bakdelen en hel del när vi går sakta, men det blir mycket bättre när det blir i snabbare takt! Kontakten behöver vi jobba på i olika miljöer då hon gärna kollar runt lite. Och det största problemet vi har : JAG MÅSTE SLUTA CURLA MIC 😉 haha!

Sen tog vi tag i apporteringen, jag tycker att Mic har slarviga gripanden. Men nej idag visade Mic sina fina sida och gjorde skitsnygga gripanden, typiskt! Men fick med mig en massa tips iaf! Sen har vi ingången i apporteringen och den är ju i princip obefintlig. Testade lite olika saker och ja det är bara att jobba vidare 🙂

Sen tittade vi på rutan och där hade vi samma tänk, och även köra stå separat. Vi har ju tränat på lägga ut en leksak sen står jag på halva sträckan och säger stå, stannar hon så får hon leksaken. Men Lillemor tyckte vi skulle försvåra med att jag står med Mic och skickar henne ut mot leksaken för att sen säga stå, Mic fixade det klockrent och jag va lite i chock 😉 Hon lyssnade ordentligt yeey!

Nu ska vi träna vidare! Men som jag skrev tidigare det största problemet i träningen är att jag curlar alldeles för mycket. Typiskt hade varit enklare om det var hunden som gjorde fel 😉

Ska boka in fler privattimmar framöver för Lillemor, gillade henne skarpt! Rak, ärlig, humoristisk och ödmjuk! Sånt gillas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s