1 år!

DSC_0168 kopieraI dag blir min lilla räka hela 1 år! Tiden går så förbaskat fort!

Kändes som om det var igår jag fick sms om att valparna började ploppa ut, spänd över ifall det skulle bli en tik till mig! Som tur var blev det ett gäng tikar!

Jag och Tess tog en resa till Skottland för att kolla på valparna och hälsa på Alex, sjukt rolig resa på alla sätt och vis. Herregud, många skratt och tokigheter blev det! Valparna var då ca 5 veckor, och så förbaskat söta.
Jag blev ju då förälskad i den där lilla tiken med dom prickiga frambenen, men Alex skulle välja valp till mig vilket jag tyckte var väldigt bra, hon såg dom utvecklas varje dag och jag litade på att hon skulle välja en bra liten tjej som skulle passa mig. Gud jag hade ont i magen för jag blev ju kär i den där prickiga, men försökte intala mig själv att inte bli det. När jag sen fick sms från Alex om att jag hade två tikar att välja bland, då var dom va 7 veckor. Det stod mellan den där prickiga och den lilla söta tiken med lite vitt på nosen. Ringde till Tess och behövde ventilera, vem ska jag välja? Det Tess sen sa var ju det självklara: ”Behöver du ens tänka på vem du ska välja?” Haha nej det behövde jag ju inte, så den prickiga var ju den jag blev kär i, som alltid kom och la sig nära i knäet när vi var med valparna.

Mic har varit en väldigt snäll, rolig och jobbig valp, som valpar ska va. Hon har gett mig gråa hårstrån men ännu mer skratt och glädje. Hon har haft knäppa grejer för sig, men som idag är som bortblåst tack vare all hjälp jag fått. Hon är så himla glad, sprallig, hög på livet, snäll och jobbig på samma gång 😉 Älskar träning i alla dess former, men har haft svårt att koncentrera sig efter löpet och skendräktigheten men den Mic jag hade innan allt det där har nu kommit tillbaka 😀

Det är så roligt att vi kommit igång med vallningen ordentligt, men vi skyndar långsamt. Allt får ta sin tid, hon är ju trots allt bara 1 år. Vi har förhoppningsvis många år att se fram emot i hagen!
Lydnaden har ju som sagt hamnat lite i skymundan, men vi kör lite småpass här och där när min motivation är på topp. Vill inte ha träningspass när det inte känns 100!

Vi får se när vi kommer ut på tävlingsplan, jag längtar tills den dagen, så då gäller det att träna också 😉

 

En tanke på “1 år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s