Helgen i Sthlm

7
Helgen i mina gamla hemtrakter blev riktigt härlig, massa mys med familjen, träffade kompisar och träff med Alex (Uppfödaren till Mic) plus Sofie som har Mics kullbror Dip! Och lite valpmys 😉

Torsdagen bestod av hemmakväll med familjen och tacos middag! Fredagen träffade jag efterlängtade Kimmie, köpte med oss fika och babblade ikapp oss i en park. Så mysigt att få sitta och snacka om allt och ingenting, är det någon som förstår mig så är det hon. Vi kan varandra utan och innantill.
Lördagen bestod av vallning med Alex och Sofie plus valpmys. Vi valpmyste lite innan vallningen och gud va söta dom är, ena hanen var sjukt lik Tjabo som liten och ja det är tur att jag har fullt upp med dom hundar jag har! Här har ni alla valparna!

Sen vidare ut till Agdala för att Alex skulle få se Mic och Dip hos fåren. Syskonen var lika men ändå inte, jag snodde en textsnutt av det Alex skrev på sin hemsida:

”Dip och Mic är både lika och inte, Dip behöver lite press i hagen som gör att när jag stiger in blir det lite för mycket av den varar och osäkerheten kommer fram vilket gör att han reser sig och blir undrande, men det är bättre än att rusa och springa fort iaf. Mic har lite mer eye men flyttar sig fint och båda två har fina flanker – så himla skönt! Mic blir ibland lite osäker och speciellt när det blir trångt – det löser hon med att springa snabbt i hörn eller nära staket. Vi jobbade på att få henne att ta det lugnt och lita på sig själv när hon kom nära fåren. Det går lite för fort för dom båda emellanåt – men så är dom ju inte ens 1 år och jättefin lydnad har dom när det kommer till stoppen! Jag blir avis när det finns unghund att träna och längtar dit själv 🙂
är iaf väldigt stolt över båda ägarna att dom vill och kämpar så mycket med sina små svartvita!!”

Behöver jag säga att både jag och Mic var helt slut när vi kom hem till mamma igen?! Sjukt rolig dag!

9
11
Mic och brorsan Dip

Sen på söndagen var det dags att åka hem igen, väldigt skönt att komma hem till lugnet.
Är riktigt stolt över hur Mic har uppfört sig den här helgen, hon har bara gillat läget med allt. Buss, tunnelbanan, alla människor och allt runt omkring. Hon har verkligen varit så himla duktig! Hemma hos mamma har hon legat och bara slappat. Nu låter det som hon är vidrig i vanliga fall men så är det inte 🙂 Men jag trodde hon skulle ta allt lite annorlunda! Både på dit resan med tåget och hem låg hon i mitt knä och sov, kramp i benen fick jag men vafan hon tyckte det var så mysigt att ligga i knäet.

alex
alex1
alex2
alex3
alex4
alex5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s